Начало/Послания/Действаме за София – на гражданите

Действаме за София – на гражданите

23.09.2019

От години Столичната община не допуска гражданите на заседанията на Столичния общински съвет, с което безнаказано нарушава закона. Парите на столичани се харчат непрозрачно, без да се дава възможност на хората да контролират процеса.

ДЕЙСТВАМЕ за София на гражданите!

✔️Ще отворим заседанията на СОС за гражданите и ще направим работата на общинските съветници проследима онлайн;
✔️Ще въведем система, която да показва на гражданите в реално време кой общински съветник как гласува;
✔️До края на мандата ще дигитализираме до 90% от услугите в общината;
✔️Ще приложим блокчейн платформа при обществените поръчки като най-ефективна антикорупционна мярка;
✔️Ще въведем електронни референдуми, базирани на блокчейн технология;
✔️Технологично ще осигурим такава платформа, че гражданите в реално време да могат да следят всеки разход на общината;
✔️Ще прекратим порочната практика Столичната община да отказва достъп до обществена информация по ЗДОИ на граждани и организации.

Аз отговарям! Разчитайте на мен!

София на гражданите!

От години Столичната община не допуска гражданите на заседанията на Столичния общински съвет, с което безнаказано нарушава закона. Парите на столичани се харчат непрозрачно, без да се дава възможност на хората да контролират процеса.ДЕЙСТВАМЕ за София на гражданите!✔️Ще отворим заседанията на СОС за гражданите и ще направим работата на общинските съветници проследима онлайн;✔️Ще въведем система, която да показва на гражданите в реално време кой общински съветник как гласува;✔️До края на мандата ще дигитализираме до 90% от услугите в общината;✔️Ще приложим блокчейн платформа при обществените поръчки като най-ефективна антикорупционна мярка;✔️Ще въведем електронни референдуми, базирани на блокчейн технология;✔️Технологично ще осигурим такава платформа, че гражданите в реално време да могат да следят всеки разход на общината;✔️Ще прекратим порочната практика Столичната община да отказва достъп до обществена информация по ЗДОИ на граждани и организации.Аз отговарям! Разчитайте на мен!

Публикувахте от Мая Манолова в Неделя, 13 октомври 2019 г.