Начало/Мая Манолова: Създавала съм проблем на Борисов? Мисля да продължа да го правя

Мая Манолова: Създавала съм проблем на Борисов? Мисля да продължа да го правя

24.10.2019

„Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и другите хора“.

Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова днес след среща с жителите на кв. „Кръстова вада“. Коментарът на Манолова бе по повод участието на премиера ден по-рано в предаването „Лице в лице“ по БТВ, в което той изрази разочарованието си от Мая Манолова.

„От вчерашното изявление на господин Борисов разбрахме, че той има проблем с трима души - Лозан Панов, Христо Иванов и Мая Манолова. Той има проблеми с много повече хора и проблемът му е, че е решил да брани властта с всички сили и с всички средства, включително и властта на тези, които е назначил да управляват“, допълни Манолова.

„Разбрахме и че вече съжалява, че съм била омбудсман, защото съм създавала проблеми на него, на Фандъкова и на ГЕРБ“, каза още гражданският кандидат и категорично заяви, че „ако Борисов продължи да управлява по същия начин, ще продължа да му създавам проблеми.“

„Проблемите на Фандъкова са проблеми и на Борисов“, поясни тя.

Манолова бе категорична, че не създава проблеми на хората от ГЕРБ, „защото там има почтени хора, на които децата са извън детските градини, които дишат мръсен въздух и които се дразнят в безкрайните задръствания.“

„Надявам се, че след 14 години във властта, някой ще обясни на Борисов разликата между аполитичен и безпартиен“, допълни гражданският кандидат по повод думите му, че ѝ бил повярвал, че е аполитична.

„Аз се интересувам от проблемите на хората, интересувам се от съдбите на хората, а господин Борисов, може би, е само партиен“, завърши Манолова.

Тагове: Новини