Начало/Веска Волева: От тайни кабинети излизат случайни хора и застават на върха на държавата

Веска Волева: От тайни кабинети излизат случайни хора и застават на върха на държавата

28.09.2019

„Дерзай, Мая! Ние сме зад теб!

Не забравяйте, че властта се е окопала, но помнете и какво става в Истанбул. Как окопалата се власт не допускаше дори и мисъл за промяна на управлението, но тя стана там, където най-малко се очакваше. Затова трябва да очакваме, да знаем и да бъдем убедени. И тъй като сме софиянци, ние ще устоим на това нещо.

Помните ли преди години как всяка приказка започваше в светлината на Априлския пленум, а сега започва с „Както казва еди-кой си…”.

Разберете, че на това трябва да се сложи край! Това е не само цензура! Това е автоцензура! Повтарят го дори хората, които не са от съответната партия…

Хора, спрете! Бъдете свободни! Бъдете мислещи! И стойте зад човек, който няма да иска към него да има култ към личността.Все повече се предаваме пред този култ!

Нашето управление се превърна в една камерила от послушници, „калинки”, приятели, роднини, близки, случайно срещнати, партньори. И всичко кадърно е избутано назад.

От някакви тайни кабинети, тайни завери, тайни договорки излизат случайни хора и застават на върха на държавата и ние не знаем какво става, не знаем какво се договаря, не знаем ние разменна монета на какво сме.

Не забравяйте, че един човек излезе и каза: „Аз искам да съм честен и затова ще дам 3 милиарда от вашите пари”. Само че аз не съм съгласна 3 милиарда от нашите пари да се дават така, че ние да не разберем къде отиват. В селото ми на морето няма улици и пътища, а се говори, че имаме много пари. Там, където ми е офисът, ремонтът на ремонтите разсипа тротоара. 10 жалби пишем вече и нямаме никакъв ответ!

Ремонтът на ремонтите беше само за затваряне на очите на хората.

Аз не желая така да ни управляват и не желая изпълзяването на тези хора отнякъде. Аз искам честен, точен, ясен човек, който е доказал своите качества. Който не е излязъл от нечия сянка, а сам е сложил сянка около себе си.

Прави ли ви впечатление за какво се борим – за осветление, за отопление, за малко внимание, за това монополистите да не изнасят България. Мая се бори за това. И ще продължава да се бори. И понеже аз съм се занимавала с тези неща, знам колко е трудно и как властта лъже с писмата си, включително и в ЕС.
Аз не желая това да продължава!

Затова ви призовавам, подкрепете Мая с номер 75!

Тя ще позволи ние да я контролираме. Ние я знаем – знаем нейните качества, знаем какво е постигнала.

Мая, имам призив към теб: Недей да изваждаш хора от никъде! Качествените хора се знаят, те са пред очите на обществото, те са се борили, те са постигнали резултат, те са понесли несгоди и неудобства. Тоест, това са хората, които ще поведат България.

Другите са сложени там, за да правят далавери. Аз мисля, че занапред това вече няма да е така, защото вярвам на Мая! Номер 75! Призовавам ви!“

Тагове: Новини